Toggle navigation
صفحه اصلی
مرور
شماره جاری
بر اساس شمارههای نشریه
بر اساس نویسندگان
بر اساس موضوعات
نمایه نویسندگان
نمایه کلیدواژه ها
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
اهداف و چشم انداز
اعضای هیات تحریریه
اصول اخلاقی انتشار مقاله
بانک ها و نمایه نامه ها
پیوندهای مفید
پرسشهای متداول
فرایند پذیرش مقالات
اطلاعات آماری نشریه
اخبار و اعلانات
راهنمای نویسندگان
ارسال مقاله
داوران
تماس با ما
ورود به سامانه
ثبت نام
نمایه کلیدواژه ها
همه دوره ها
دوره 5
دوره 4
دوره 3
دوره 2
دوره 1
همه
15
آ
21
ا
26
ب
27
پ
13
ت
ث
8
ج
2
چ
4
ح
20
خ
5
د
1
ذ
1
ر
6
ز
ژ
12
س
9
ش
3
ص
25
ض
ط
ظ
2
ع
2
غ
10
ف
1
ق
26
ک
9
گ
1
ل
14
م
14
ن
1
و
6
ه
ی
آ
آبزیان
راهکارهای کاهش ضایعات و تلفات آبزیان در مرحله صید و نگهداری روی کشتی
[دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 65-73]
آبزیان
تولید پروتئین هیدرولیز شده از پسماندهای فرآوری آبزیان
[دوره 4، شماره 6، 1401، صفحه 37-44]
آزمون جوانهزنی
راهکارهای سنجش و کاهش ضایعات گندم در خرمنکوبهای ثابت
[دوره 5، شماره 8، 1402، صفحه 39-47]
آزولا
کاربرد آزولا در بسترهای کشت گیاهان زینتی
[دوره 2، شماره 2، 1399، صفحه 13-18]
آسیب فیزیکی
راهکارهای کاهش تلفات فیزیکی سیر خشک در مراحل برداشت و پس از برداشت
[دوره 4، شماره 6، 1401، صفحه 1-10]
آسیب فیزیکی
روشهای تعیین زمان مناسب برداشت میوه زردآلو
[دوره 4، شماره 7، 1401، صفحه 11-20]
آسیب مکانیکی
مدیریت کاهش ضایعات پسته در ماشینهای پوستکن
[دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 13-20]
آسیب مکانیکی
راهکارهای سنجش و کاهش ضایعات گندم در خرمنکوبهای ثابت
[دوره 5، شماره 8، 1402، صفحه 39-47]
آفلاتوکسین
کاهش میزان آفلاتوکسین محمولههای پسته با روش جداسازی دانه ها بر اساس شکل ظاهری
[دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 21-30]
آلبالو
کاهش ضایعات آلبالو در مرحله برداشت و پس از برداشت
[دوره 4، شماره 7، 1401، صفحه 59-68]
آلوچه خشک
کاهش ضایعات آلوچه اصفهان از طریق خشککردن آفتابی
[دوره 2، شماره 3، 1399، صفحه 39-44]
آلو خشکباری
کاهش ضایعات میوه آلو بخارا در مراحل فرآوری
[دوره 4، شماره 6، 1401، صفحه 19-28]
آلوی سیاه
تولید پاستیل از پسماندهای حاصل از پوستگیری آلوی سیاه
[دوره 5، شماره 9، 1402، صفحه 29-34]
آمادهسازی
خشککن تونلی آفتابی برای خشککردن خرما
[دوره 4، شماره 6، 1401، صفحه 53-58]
آمار توصیفی
بازیافت ضایعات کشاورزی در ایران: کنکاشی آماری پیرامون دو دهه فعالیت
[دوره 5، شماره 9، 1402، صفحه 19-28]
ا
اتاق سرد خورشیدی
معرفی و دستورالعمل ساخت سردخانه خورشیدی مجاور باغ یا گلخانه
[دوره 4، شماره 7، 1401، صفحه 1-10]
ارزیابی اقتصادی
میزان ضایعات کمباینهای کاهکوب و معمولی از بعد اقتصادی
[دوره 5، شماره 8، 1402، صفحه 30-38]
ارزش غذایی
دستورالعمل تهیه سرکه از عناب
[دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 11-18]
استاندارد
تعیین افت مفید گندم در مراکز خرید با استفاده از الک جداساز
[دوره 5، شماره 8، 1402، صفحه 22-29]
استخراج
استخراج پروتئین از پساب کارخانههای تولید نشاسته از سیبزمینی
[دوره 4، شماره 7، 1401، صفحه 21-28]
اصول بهباغی
راهکارهای کاهش ضایعات خرمای پیارم در مرحله قبل از برداشت
[دوره 4، شماره 7، 1401، صفحه 29-36]
افت کیفی و کمی
راهکارهای ساده برای کاهش هدررفت گندم در هنگام برداشت
[دوره 2، شماره 3، 1399، صفحه 29-38]
افت مفید
تعیین افت مفید گندم در مراکز خرید با استفاده از الک جداساز
[دوره 5، شماره 8، 1402، صفحه 22-29]
الیاف خرما
تولید پلاستیکهای زیستی از ضایعات سیبزمینی و الیاف خرما
[دوره 4، شماره 7، 1401، صفحه 37-44]
التیامدهی
راهکارهای کاهش تلفات فیزیکی سیر خشک در مراحل برداشت و پس از برداشت
[دوره 4، شماره 6، 1401، صفحه 1-10]
الک
تعیین افت مفید گندم در مراکز خرید با استفاده از الک جداساز
[دوره 5، شماره 8، 1402، صفحه 22-29]
الک پنسیلوانیا
تنظیمات مناسب دستگاه خوراکساز دام برای کاهش ضایعات جیره غذایی دامهای سنگین
[دوره 5، شماره 8، 1402، صفحه 13-21]
انار
کاهش ضایعات انار با روش پیشخنککردن
[دوره 2، شماره 3، 1399، صفحه 7-12]
انبارداری
روشهای کاهش ضایعات در فرآیند تبدیل شلتوک به برنج سفید در استان اصفهان
[دوره 2، شماره 2، 1399، صفحه 1-6]
انبارداری
مهار فیزیکی آفات انباری، بستهبندی و دمای مناسب انبارداری خرمای پیارم
[دوره 2، شماره 2، 1399، صفحه 35-38]
انبارداری
راهکارهای کاهش فساد میکروبی میوه خرما در مراحل قبل و پس از برداشت
[دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 19-28]
انبارداری سرد
کاهش ضایعات میوه کیوی رقم هایوارد در مرحله پس از برداشت
[دوره 4، شماره 6، 1401، صفحه 29-36]
اینترنت اشیاء
مدیریت ضایعات در کشاورزی هوشمند
[دوره 5، شماره 8، 1402، صفحه 48-56]
انرژی
بهکارگیری خشککنهای دوار و ایستاده گردشی برای کاهش ضایعات برنج
[دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 45-54]
انرژی خورشیدی
معرفی و دستورالعمل ساخت سردخانه خورشیدی مجاور باغ یا گلخانه
[دوره 4، شماره 7، 1401، صفحه 1-10]
انگور
تولید، بستهبندی و نگهداری کشمش
[دوره 5، شماره 9، 1402، صفحه 10-18]
ب
باغ
معرفی و دستورالعمل ساخت سردخانه خورشیدی مجاور باغ یا گلخانه
[دوره 4، شماره 7، 1401، صفحه 1-10]
باکس پالت
کاهش ضایعات سیب درختی با اصلاح روش جمع آوری و انتقال محصول به سردخانه
[دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 55-62]
باگاس
تولید بیوکمپوست غنی شده از باگاس نیشکر و کاه و کلش گندم
[دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 31-40]
برداشت
افزایش کیفیت گردو با بهبود فرآیند کاشت، داشت و برداشت
[دوره 2، شماره 3، 1399، صفحه 21-28]
برداشت
معرفی روش مناسب برداشت و خشککردن زرشک
[دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 55-64]
برداشت
کاهش ضایعات میوه کیوی رقم هایوارد در مرحله پس از برداشت
[دوره 4، شماره 6، 1401، صفحه 29-36]
برداشت
کاهش ضایعات هندوانه با عملیات مناسب برداشت، بستهبندی و نگهداری
[دوره 4، شماره 7، 1401، صفحه 45-57]
برداشت
کاهش ضایعات آلبالو در مرحله برداشت و پس از برداشت
[دوره 4، شماره 7، 1401، صفحه 59-68]
برداشت خرما
راهکارهای کاهش فساد میکروبی میوه خرما در مراحل قبل و پس از برداشت
[دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 19-28]
برگ خشک
تهیه کمپوست از برگ های خشکیده نخل خرما
[دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 41-46]
برنج
روشهای کاهش ضایعات در فرآیند تبدیل شلتوک به برنج سفید در استان اصفهان
[دوره 2، شماره 2، 1399، صفحه 1-6]
برنج
بهکارگیری خشککنهای دوار و ایستاده گردشی برای کاهش ضایعات برنج
[دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 45-54]
بستهبندی
مهار فیزیکی آفات انباری، بستهبندی و دمای مناسب انبارداری خرمای پیارم
[دوره 2، شماره 2، 1399، صفحه 35-38]
بستهبندی
عملیات مناسب برای حفظ کیفیت شیرینبیان صادراتی
[دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 1-10]
بستهبندی
نکات ساده و کلیدی در تولید کره بادامزمینی
[دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 29-44]
بستهبندی
راهکارهای کاهش تلفات فیزیکی سیر خشک در مراحل برداشت و پس از برداشت
[دوره 4، شماره 6، 1401، صفحه 1-10]
بستهبندی
کاهش ضایعات توتفرنگی با انتخاب جعبه مناسب و پیشخنککاری
[دوره 4، شماره 6، 1401، صفحه 11-18]
بستهبندی
کاهش ضایعات میوه آلو بخارا در مراحل فرآوری
[دوره 4، شماره 6، 1401، صفحه 19-28]
بستهبندی
کاهش ضایعات میوه کیوی رقم هایوارد در مرحله پس از برداشت
[دوره 4، شماره 6، 1401، صفحه 29-36]
بستهبندی
روشهای تعیین زمان مناسب برداشت میوه زردآلو
[دوره 4، شماره 7، 1401، صفحه 11-20]
بستهبندی
کاهش ضایعات هندوانه با عملیات مناسب برداشت، بستهبندی و نگهداری
[دوره 4، شماره 7، 1401، صفحه 45-57]
بستهبندی
تولید، بستهبندی و نگهداری کشمش
[دوره 5، شماره 9، 1402، صفحه 10-18]
بقایا
مدیریت ضایعات و بقایای محصولات گلخانهای (مطالعه موردی: گلخانه خیار)
[دوره 2، شماره 2، 1399، صفحه 39-46]
بقایای گندم
تولید بیوکمپوست غنی شده از باگاس نیشکر و کاه و کلش گندم
[دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 31-40]
بلالچین خودگردان
کاهش تلفات و ضایعات بذر هیبرید ذرت با ماشین بلالچین خودگردان
[دوره 2، شماره 2، 1399، صفحه 29-34]
بیوکمپوست
تولید بیوکمپوست غنی شده از باگاس نیشکر و کاه و کلش گندم
[دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 31-40]
پ
پایانه فرآوری پسته
مدیریت کاهش ضایعات پسته در ماشینهای پوستکن
[دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 13-20]
پاستیل
تولید پاستیل از پسماندهای حاصل از پوستگیری آلوی سیاه
[دوره 5، شماره 9، 1402، صفحه 29-34]
پرتقال تامسون
معرفی روش کنترل شیمیایی پوسیدگی سیاه ناف میوه پرتقال تامسونناول در مازندران
[دوره 2، شماره 3، 1399، صفحه 45-50]
پروتئین
استخراج پروتئین از پساب کارخانههای تولید نشاسته از سیبزمینی
[دوره 4، شماره 7، 1401، صفحه 21-28]
پروتئین هیدرولیز شده
تولید پروتئین هیدرولیز شده از پسماندهای فرآوری آبزیان
[دوره 4، شماره 6، 1401، صفحه 37-44]
پساب
استخراج پروتئین از پساب کارخانههای تولید نشاسته از سیبزمینی
[دوره 4، شماره 7، 1401، صفحه 21-28]
پسته
مدیریت کاهش ضایعات پسته در ماشینهای پوستکن
[دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 13-20]
پسته
کاهش میزان آفلاتوکسین محمولههای پسته با روش جداسازی دانه ها بر اساس شکل ظاهری
[دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 21-30]
پسماند
بازیافت ضایعات کشاورزی در ایران: کنکاشی آماری پیرامون دو دهه فعالیت
[دوره 5، شماره 9، 1402، صفحه 19-28]
پسماند
تولید پاستیل از پسماندهای حاصل از پوستگیری آلوی سیاه
[دوره 5، شماره 9، 1402، صفحه 29-34]
پسماند زراعی
تهیه سیلاژ قسمتهای هوایی سیبزمینی برای تغذیه دام
[دوره 5، شماره 9، 1402، صفحه 1-8]
پسماندهای آبزیان
تولید پروتئین هیدرولیز شده از پسماندهای فرآوری آبزیان
[دوره 4، شماره 6، 1401، صفحه 37-44]
پیشخنککردن
کاهش ضایعات انار با روش پیشخنککردن
[دوره 2، شماره 3، 1399، صفحه 7-12]
پیشخنککردن
کاهش ضایعات توتفرنگی با انتخاب جعبه مناسب و پیشخنککاری
[دوره 4، شماره 6، 1401، صفحه 11-18]
پیشخنککردن
کاهش ضایعات میوه کیوی رقم هایوارد در مرحله پس از برداشت
[دوره 4، شماره 6، 1401، صفحه 29-36]
پیشخنککردن
کاهش ضایعات آلبالو در مرحله برداشت و پس از برداشت
[دوره 4، شماره 7، 1401، صفحه 59-68]
پلاستیک
تولید پلاستیکهای زیستی از ضایعات سیبزمینی و الیاف خرما
[دوره 4، شماره 7، 1401، صفحه 37-44]
پوست
تولید پاستیل از پسماندهای حاصل از پوستگیری آلوی سیاه
[دوره 5، شماره 9، 1402، صفحه 29-34]
پوستکن
کاهش ضایعات دانه پسته حین فرآوری پسته تر
[دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 1-12]
پوستکن پیچی
مدیریت کاهش ضایعات پسته در ماشینهای پوستکن
[دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 13-20]
پوستکن لاستیکی
مدیریت کاهش ضایعات پسته در ماشینهای پوستکن
[دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 13-20]
پوسیدگی
راهکارهای کاهش فساد میکروبی میوه خرما در مراحل قبل و پس از برداشت
[دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 19-28]
پوسیدگی سیاه
معرفی روش کنترل شیمیایی پوسیدگی سیاه ناف میوه پرتقال تامسونناول در مازندران
[دوره 2، شماره 3، 1399، صفحه 45-50]
پوسیدگی و ترشیدگی
استفاده از انواع پوشش برای پوششدهی خوشه خرما
[دوره 5، شماره 8، 1402، صفحه 57-68]
پوشش خرما
استفاده از انواع پوشش برای پوششدهی خوشه خرما
[دوره 5، شماره 8، 1402، صفحه 57-68]
پوششدهی
راهکارهای کاهش ضایعات خرمای پیارم در مرحله قبل از برداشت
[دوره 4، شماره 7، 1401، صفحه 29-36]
پوکگیر
کاهش ضایعات دانه پسته حین فرآوری پسته تر
[دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 1-12]
ت
تبدیل شلتوک
روشهای کاهش ضایعات در فرآیند تبدیل شلتوک به برنج سفید در استان اصفهان
[دوره 2، شماره 2، 1399، صفحه 1-6]
تخمیر
دستورالعمل تهیه سرکه از عناب
[دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 11-18]
تخمیر استیکی
تولید سرکه از خرمای استعمران ضایعاتی
[دوره 4، شماره 6، 1401، صفحه 45-52]
تخمیر الکلی
تولید سرکه از خرمای استعمران ضایعاتی
[دوره 4، شماره 6، 1401، صفحه 45-52]
ترشیدگی
راهکارهای کاهش فساد میکروبی میوه خرما در مراحل قبل و پس از برداشت
[دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 19-28]
ترمینال ضبط پسته
کاهش ضایعات دانه پسته حین فرآوری پسته تر
[دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 1-12]
تغذیه دام
تهیه سیلاژ قسمتهای هوایی سیبزمینی برای تغذیه دام
[دوره 5، شماره 9، 1402، صفحه 1-8]
تکریب
تهیه کمپوست از برگ های خشکیده نخل خرما
[دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 41-46]
تلفات
کاهش تلفات و ضایعات بذر هیبرید ذرت با ماشین بلالچین خودگردان
[دوره 2، شماره 2، 1399، صفحه 29-34]
تلفات و دورریز
کاهش ضایعات هندوانه با عملیات مناسب برداشت، بستهبندی و نگهداری
[دوره 4، شماره 7، 1401، صفحه 45-57]
تندی
نکات ساده و کلیدی در تولید کره بادامزمینی
[دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 29-44]
تنککردن
راهکارهای کاهش ضایعات خرمای پیارم در مرحله قبل از برداشت
[دوره 4، شماره 7، 1401، صفحه 29-36]
توتفرنگی
کاهش ضایعات توتفرنگی با انتخاب جعبه مناسب و پیشخنککاری
[دوره 4، شماره 6، 1401، صفحه 11-18]
ج
جابهجایی
روشهای تعیین زمان مناسب برداشت میوه زردآلو
[دوره 4، شماره 7، 1401، صفحه 11-20]
جداسازی
کاهش میزان آفلاتوکسین محمولههای پسته با روش جداسازی دانه ها بر اساس شکل ظاهری
[دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 21-30]
جیره غذایی
تنظیمات مناسب دستگاه خوراکساز دام برای کاهش ضایعات جیره غذایی دامهای سنگین
[دوره 5، شماره 8، 1402، صفحه 13-21]
جعبه
کاهش ضایعات توتفرنگی با انتخاب جعبه مناسب و پیشخنککاری
[دوره 4، شماره 6، 1401، صفحه 11-18]
جمع آوری
کاهش ضایعات سیب درختی با اصلاح روش جمع آوری و انتقال محصول به سردخانه
[دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 55-62]
جمعآوری
کاهش ضایعات آلبالو در مرحله برداشت و پس از برداشت
[دوره 4، شماره 7، 1401، صفحه 59-68]
جوانهزنی
راهکارهای کاهش تلفات فیزیکی سیر خشک در مراحل برداشت و پس از برداشت
[دوره 4، شماره 6، 1401، صفحه 1-10]
جو بدون پوشینه
تولید نان و کیک از آرد ترکیبی گندم و جو بدون پوشینه
[دوره 2، شماره 3، 1399، صفحه 51-56]
چ
چای کمپوست
دستورالعمل تهیه چای کمپوست
[دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 47-54]
چرخ دستی
کاهش ضایعات سیب درختی با اصلاح روش جمع آوری و انتقال محصول به سردخانه
[دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 55-62]
ح
حمل و نقل
راهکارهای کاهش تلفات فیزیکی سیر خشک در مراحل برداشت و پس از برداشت
[دوره 4، شماره 6، 1401، صفحه 1-10]
حمل و نقل
کاهش ضایعات میوه کیوی رقم هایوارد در مرحله پس از برداشت
[دوره 4، شماره 6، 1401، صفحه 29-36]
حمل و نقل
کاهش ضایعات هندوانه با عملیات مناسب برداشت، بستهبندی و نگهداری
[دوره 4، شماره 7، 1401، صفحه 45-57]
حوض تر
کاهش ضایعات دانه پسته حین فرآوری پسته تر
[دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 1-12]
خ
خیار
مدیریت ضایعات و بقایای محصولات گلخانهای (مطالعه موردی: گلخانه خیار)
[دوره 2، شماره 2، 1399، صفحه 39-46]
خرما
راهکارهای کاهش فساد میکروبی میوه خرما در مراحل قبل و پس از برداشت
[دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 19-28]
خرما
خشککن تونلی آفتابی برای خشککردن خرما
[دوره 4، شماره 6، 1401، صفحه 53-58]
خرما
استفاده از انواع پوشش برای پوششدهی خوشه خرما
[دوره 5، شماره 8، 1402، صفحه 57-68]
خرمای استعمران
تولید سرکه از خرمای استعمران ضایعاتی
[دوره 4، شماره 6، 1401، صفحه 45-52]
خرمای پیارم
مهار فیزیکی آفات انباری، بستهبندی و دمای مناسب انبارداری خرمای پیارم
[دوره 2، شماره 2، 1399، صفحه 35-38]
خرمای پیارم
راهکارهای کاهش ضایعات خرمای پیارم در مرحله قبل از برداشت
[دوره 4، شماره 7، 1401، صفحه 29-36]
خرمنکوب ثابت
راهکارهای سنجش و کاهش ضایعات گندم در خرمنکوبهای ثابت
[دوره 5، شماره 8، 1402، صفحه 39-47]
خشکیدگی خوشه
راهکارهای کاهش ضایعات خرمای پیارم در مرحله قبل از برداشت
[دوره 4، شماره 7، 1401، صفحه 29-36]
خشکیدگی خوشه
استفاده از انواع پوشش برای پوششدهی خوشه خرما
[دوره 5، شماره 8، 1402، صفحه 57-68]
خشککردن
معرفی روش مناسب برداشت و خشککردن زرشک
[دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 55-64]
خشککردن
کاهش ضایعات میوه آلو بخارا در مراحل فرآوری
[دوره 4، شماره 6، 1401، صفحه 19-28]
خشککردن
خشککن تونلی آفتابی برای خشککردن خرما
[دوره 4، شماره 6، 1401، صفحه 53-58]
خشککردن
تولید، بستهبندی و نگهداری کشمش
[دوره 5، شماره 9، 1402، صفحه 10-18]
خشککن
کاهش ضایعات دانه پسته حین فرآوری پسته تر
[دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 1-12]
خشککن
بهکارگیری خشککنهای دوار و ایستاده گردشی برای کاهش ضایعات برنج
[دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 45-54]
خشککن آفتابی
خشککن آفتابی تابش مستقیم قابل کاربرد در مناطق روستایی
[دوره 2، شماره 2، 1399، صفحه 19-24]
خشککن آفتابی
کاهش ضایعات آلوچه اصفهان از طریق خشککردن آفتابی
[دوره 2، شماره 3، 1399، صفحه 39-44]
خشککن تونلی آفتابی
خشککن تونلی آفتابی برای خشککردن خرما
[دوره 4، شماره 6، 1401، صفحه 53-58]
خوشهچینی
معرفی روش مناسب برداشت و خشککردن زرشک
[دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 55-64]
د
دی اکسید تیتانیوم
استفاده از نانو دیاکسید تیتانیوم برای افزایش عمر ماندگاری و کاهش ضایعات گوجهفرنگی
[دوره 2، شماره 3، 1399، صفحه 1-6]
دام سنگین
تنظیمات مناسب دستگاه خوراکساز دام برای کاهش ضایعات جیره غذایی دامهای سنگین
[دوره 5، شماره 8، 1402، صفحه 13-21]
درآمد خالص
میزان ضایعات کمباینهای کاهکوب و معمولی از بعد اقتصادی
[دوره 5، شماره 8، 1402، صفحه 30-38]
درصد ضایعات
میزان ضایعات کمباینهای کاهکوب و معمولی از بعد اقتصادی
[دوره 5، شماره 8، 1402، صفحه 30-38]
دستگاه خوراکساز دام
تنظیمات مناسب دستگاه خوراکساز دام برای کاهش ضایعات جیره غذایی دامهای سنگین
[دوره 5، شماره 8، 1402، صفحه 13-21]
ذ
ذرت بذری
کاهش تلفات و ضایعات بذر هیبرید ذرت با ماشین بلالچین خودگردان
[دوره 2، شماره 2، 1399، صفحه 29-34]
ر
ریزش
راهکارهای ساده برای کاهش هدررفت گندم در هنگام برداشت
[دوره 2، شماره 3، 1399، صفحه 29-38]
ز
زباله
مدیریت ضایعات در کشاورزی هوشمند
[دوره 5، شماره 8، 1402، صفحه 48-56]
زیتون
روشهای مناسب برداشت و نگهداری میوه زیتون
[دوره 2، شماره 3، 1399، صفحه 13-20]
زردآلو
خشککن آفتابی تابش مستقیم قابل کاربرد در مناطق روستایی
[دوره 2، شماره 2، 1399، صفحه 19-24]
زردآلو
روشهای تعیین زمان مناسب برداشت میوه زردآلو
[دوره 4، شماره 7، 1401، صفحه 11-20]
زرشک
معرفی روش مناسب برداشت و خشککردن زرشک
[دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 55-64]
زمان مناسب برداشت
روشهای تعیین زمان مناسب برداشت میوه زردآلو
[دوره 4، شماره 7، 1401، صفحه 11-20]
س
سیب
کاهش ضایعات سیب درختی با اصلاح روش جمع آوری و انتقال محصول به سردخانه
[دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 55-62]
سیبزمینی
استخراج پروتئین از پساب کارخانههای تولید نشاسته از سیبزمینی
[دوره 4، شماره 7، 1401، صفحه 21-28]
سیبزمینی
تولید پلاستیکهای زیستی از ضایعات سیبزمینی و الیاف خرما
[دوره 4، شماره 7، 1401، صفحه 37-44]
سیر
راهکارهای کاهش تلفات فیزیکی سیر خشک در مراحل برداشت و پس از برداشت
[دوره 4، شماره 6، 1401، صفحه 1-10]
سردخانه
کاهش ضایعات سیب درختی با اصلاح روش جمع آوری و انتقال محصول به سردخانه
[دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 55-62]
سرعت خشکشدن
کاهش ضایعات آلوچه اصفهان از طریق خشککردن آفتابی
[دوره 2، شماره 3، 1399، صفحه 39-44]
سرکه
دستورالعمل تهیه سرکه از عناب
[دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 11-18]
سرکه
تولید سرکه از خرمای استعمران ضایعاتی
[دوره 4، شماره 6، 1401، صفحه 45-52]
سیلو
تعیین افت مفید گندم در مراکز خرید با استفاده از الک جداساز
[دوره 5، شماره 8، 1402، صفحه 22-29]
سیلوکردن
تهیه سیلاژ قسمتهای هوایی سیبزمینی برای تغذیه دام
[دوره 5، شماره 9، 1402، صفحه 1-8]
سینی
کاهش ضایعات توتفرنگی با انتخاب جعبه مناسب و پیشخنککاری
[دوره 4، شماره 6، 1401، صفحه 11-18]
سوخت و انرژی
بازیافت ضایعات کشاورزی در ایران: کنکاشی آماری پیرامون دو دهه فعالیت
[دوره 5، شماره 9، 1402، صفحه 19-28]
ش
شاخص رسیدگی
روشهای تعیین زمان مناسب برداشت میوه زردآلو
[دوره 4، شماره 7، 1401، صفحه 11-20]
شاخهبر
معرفی روش مناسب برداشت و خشککردن زرشک
[دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 55-64]
شاخ و برگ تر
تهیه سیلاژ قسمتهای هوایی سیبزمینی برای تغذیه دام
[دوره 5، شماره 9، 1402، صفحه 1-8]
شرایط نگهداری پس از برداشت
روشهای مناسب برداشت و نگهداری میوه زیتون
[دوره 2، شماره 3، 1399، صفحه 13-20]
شیرینبیان
عملیات مناسب برای حفظ کیفیت شیرینبیان صادراتی
[دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 1-10]
شکستگی
بهکارگیری خشککنهای دوار و ایستاده گردشی برای کاهش ضایعات برنج
[دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 45-54]
شکل ظاهری
کاهش میزان آفلاتوکسین محمولههای پسته با روش جداسازی دانه ها بر اساس شکل ظاهری
[دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 21-30]
شیلات
راهکارهای کاهش ضایعات و تلفات آبزیان در مرحله صید و نگهداری روی کشتی
[دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 65-73]
شلتوک
بهکارگیری خشککنهای دوار و ایستاده گردشی برای کاهش ضایعات برنج
[دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 45-54]
ص
صادرات
عملیات مناسب برای حفظ کیفیت شیرینبیان صادراتی
[دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 1-10]
صید
راهکارهای کاهش ضایعات و تلفات آبزیان در مرحله صید و نگهداری روی کشتی
[دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 65-73]
صفحههای جاذب
خشککن آفتابی تابش مستقیم قابل کاربرد در مناطق روستایی
[دوره 2، شماره 2، 1399، صفحه 19-24]
ض
ضایعات
روشهای کاهش ضایعات در فرآیند تبدیل شلتوک به برنج سفید در استان اصفهان
[دوره 2، شماره 2، 1399، صفحه 1-6]
ضایعات
کاربرد 1- متیل سیکلوپروپن در حفظ کیفیت و کاهش ضایعات انباری میوهها
[دوره 2، شماره 2، 1399، صفحه 7-12]
ضایعات
مدیریت ضایعات و بقایای محصولات گلخانهای (مطالعه موردی: گلخانه خیار)
[دوره 2، شماره 2، 1399، صفحه 39-46]
ضایعات
استفاده از نانو دیاکسید تیتانیوم برای افزایش عمر ماندگاری و کاهش ضایعات گوجهفرنگی
[دوره 2، شماره 3، 1399، صفحه 1-6]
ضایعات
تهیه کمپوست از برگ های خشکیده نخل خرما
[دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 41-46]
ضایعات
کاهش ضایعات سیب درختی با اصلاح روش جمع آوری و انتقال محصول به سردخانه
[دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 55-62]
ضایعات
بهکارگیری خشککنهای دوار و ایستاده گردشی برای کاهش ضایعات برنج
[دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 45-54]
ضایعات
معرفی روش مناسب برداشت و خشککردن زرشک
[دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 55-64]
ضایعات
راهکارهای کاهش ضایعات و تلفات آبزیان در مرحله صید و نگهداری روی کشتی
[دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 65-73]
ضایعات
کاهش ضایعات میوه آلو بخارا در مراحل فرآوری
[دوره 4، شماره 6، 1401، صفحه 19-28]
ضایعات
تولید سرکه از خرمای استعمران ضایعاتی
[دوره 4، شماره 6، 1401، صفحه 45-52]
ضایعات
معرفی و دستورالعمل ساخت سردخانه خورشیدی مجاور باغ یا گلخانه
[دوره 4، شماره 7، 1401، صفحه 1-10]
ضایعات
راهکارهای کاهش ضایعات خرمای پیارم در مرحله قبل از برداشت
[دوره 4، شماره 7، 1401، صفحه 29-36]
ضایعات
تولید پلاستیکهای زیستی از ضایعات سیبزمینی و الیاف خرما
[دوره 4، شماره 7، 1401، صفحه 37-44]
ضایعات
استفاده از انواع پوشش برای پوششدهی خوشه خرما
[دوره 5، شماره 8، 1402، صفحه 57-68]
ضایعات پسته
مدیریت کاهش ضایعات پسته در ماشینهای پوستکن
[دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 13-20]
ضایعات خرما
خشککن تونلی آفتابی برای خشککردن خرما
[دوره 4، شماره 6، 1401، صفحه 53-58]
ضایعات کشاورزی
تولید بیوکمپوست غنی شده از باگاس نیشکر و کاه و کلش گندم
[دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 31-40]
ضایعات کشاورزی
دستورالعمل تهیه چای کمپوست
[دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 47-54]
ضایعات کشاورزی
مدیریت ضایعات در کشاورزی هوشمند
[دوره 5، شماره 8، 1402، صفحه 48-56]
ضایعات کشاورزی
بازیافت ضایعات کشاورزی در ایران: کنکاشی آماری پیرامون دو دهه فعالیت
[دوره 5، شماره 9، 1402، صفحه 19-28]
ضایعات گندم
راهکارهای سنجش و کاهش ضایعات گندم در خرمنکوبهای ثابت
[دوره 5، شماره 8، 1402، صفحه 39-47]
ضایعات ماهی
استفاده از ضایعات آبزیان پرورشی در تولید غذای سگ خانگی
[دوره 2، شماره 2، 1399، صفحه 25-28]
ضایعات مراکز خرید
تعیین افت مفید گندم در مراکز خرید با استفاده از الک جداساز
[دوره 5، شماره 8، 1402، صفحه 22-29]
ضدعفونی
تولید، بستهبندی و نگهداری کشمش
[دوره 5، شماره 9، 1402، صفحه 10-18]
ع
علوفه سیبزمینی
تهیه سیلاژ قسمتهای هوایی سیبزمینی برای تغذیه دام
[دوره 5، شماره 9، 1402، صفحه 1-8]
عناب
دستورالعمل تهیه سرکه از عناب
[دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 11-18]
غ
غذای حیوانهای خانگی
استفاده از ضایعات آبزیان پرورشی در تولید غذای سگ خانگی
[دوره 2، شماره 2، 1399، صفحه 25-28]
غنی سازی
تولید بیوکمپوست غنی شده از باگاس نیشکر و کاه و کلش گندم
[دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 31-40]
ف
فرآوری
عملیات مناسب برای حفظ کیفیت شیرینبیان صادراتی
[دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 1-10]
فرآوری
دستورالعمل تهیه سرکه از عناب
[دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 11-18]
فرآوری
کاهش ضایعات میوه آلو بخارا در مراحل فرآوری
[دوره 4، شماره 6، 1401، صفحه 19-28]
فرآوری
تولید پروتئین هیدرولیز شده از پسماندهای فرآوری آبزیان
[دوره 4، شماره 6، 1401، صفحه 37-44]
فرآوری
تولید سرکه از خرمای استعمران ضایعاتی
[دوره 4، شماره 6، 1401، صفحه 45-52]
فرآوری
تولید پاستیل از پسماندهای حاصل از پوستگیری آلوی سیاه
[دوره 5، شماره 9، 1402، صفحه 29-34]
فرآورده جدید
تولید پاستیل از پسماندهای حاصل از پوستگیری آلوی سیاه
[دوره 5، شماره 9، 1402، صفحه 29-34]
فساد
نکات ساده و کلیدی در تولید کره بادامزمینی
[دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 29-44]
فساد میکروبی
راهکارهای کاهش فساد میکروبی میوه خرما در مراحل قبل و پس از برداشت
[دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 19-28]
فعال کننده قارچی
تولید بیوکمپوست غنی شده از باگاس نیشکر و کاه و کلش گندم
[دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 31-40]
ق
قارچکش
معرفی روش کنترل شیمیایی پوسیدگی سیاه ناف میوه پرتقال تامسونناول در مازندران
[دوره 2، شماره 3، 1399، صفحه 45-50]
ک
کاشت
افزایش کیفیت گردو با بهبود فرآیند کاشت، داشت و برداشت
[دوره 2، شماره 3، 1399، صفحه 21-28]
کاهش خسارت
استفاده از انواع پوشش برای پوششدهی خوشه خرما
[دوره 5، شماره 8، 1402، صفحه 57-68]
کاهش زائدات
تولید پروتئین هیدرولیز شده از پسماندهای فرآوری آبزیان
[دوره 4، شماره 6، 1401، صفحه 37-44]
کاهش ضایعات
کاهش ضایعات انار با روش پیشخنککردن
[دوره 2، شماره 3، 1399، صفحه 7-12]
کاهش ضایعات
کاهش ضایعات آلبالو در مرحله برداشت و پس از برداشت
[دوره 4، شماره 7، 1401، صفحه 59-68]
کاهش ضایعات
تنظیمات مناسب دستگاه خوراکساز دام برای کاهش ضایعات جیره غذایی دامهای سنگین
[دوره 5، شماره 8، 1402، صفحه 13-21]
کربوکسیمتیلسلولز
استخراج پروتئین از پساب کارخانههای تولید نشاسته از سیبزمینی
[دوره 4، شماره 7، 1401، صفحه 21-28]
کره بادام زمینی
نکات ساده و کلیدی در تولید کره بادامزمینی
[دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 29-44]
کرهگیری
نکات ساده و کلیدی در تولید کره بادامزمینی
[دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 29-44]
کشاورزی ارگانیک
دستورالعمل تهیه چای کمپوست
[دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 47-54]
کشتی
راهکارهای کاهش ضایعات و تلفات آبزیان در مرحله صید و نگهداری روی کشتی
[دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 65-73]
کشمش
تولید، بستهبندی و نگهداری کشمش
[دوره 5، شماره 9، 1402، صفحه 10-18]
کیفیت
افزایش کیفیت گردو با بهبود فرآیند کاشت، داشت و برداشت
[دوره 2، شماره 3، 1399، صفحه 21-28]
کیفیت
دستورالعمل تهیه سرکه از عناب
[دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 11-18]
کیفیت بذر
راهکارهای سنجش و کاهش ضایعات گندم در خرمنکوبهای ثابت
[دوره 5، شماره 8، 1402، صفحه 39-47]
کیک
تولید نان و کیک از آرد ترکیبی گندم و جو بدون پوشینه
[دوره 2، شماره 3، 1399، صفحه 51-56]
کمباین
راهکارهای ساده برای کاهش هدررفت گندم در هنگام برداشت
[دوره 2، شماره 3، 1399، صفحه 29-38]
کمباین کاهکوب
میزان ضایعات کمباینهای کاهکوب و معمولی از بعد اقتصادی
[دوره 5، شماره 8، 1402، صفحه 30-38]
کمباین معمولی
میزان ضایعات کمباینهای کاهکوب و معمولی از بعد اقتصادی
[دوره 5، شماره 8، 1402، صفحه 30-38]
کمپوست
تهیه کمپوست از برگ های خشکیده نخل خرما
[دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 41-46]
کنترل کیفیت
تنظیمات مناسب دستگاه خوراکساز دام برای کاهش ضایعات جیره غذایی دامهای سنگین
[دوره 5، شماره 8، 1402، صفحه 13-21]
کیوی
کاهش ضایعات میوه کیوی رقم هایوارد در مرحله پس از برداشت
[دوره 4، شماره 6، 1401، صفحه 29-36]
کود زیستی
دستورالعمل تهیه چای کمپوست
[دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 47-54]
کود سبز
کاربرد آزولا در بسترهای کشت گیاهان زینتی
[دوره 2، شماره 2، 1399، صفحه 13-18]
کود مایع
دستورالعمل تهیه چای کمپوست
[دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 47-54]
کود و کمپوست
بازیافت ضایعات کشاورزی در ایران: کنکاشی آماری پیرامون دو دهه فعالیت
[دوره 5، شماره 9، 1402، صفحه 19-28]
گ
گیاه دارویی
عملیات مناسب برای حفظ کیفیت شیرینبیان صادراتی
[دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 1-10]
گردو
افزایش کیفیت گردو با بهبود فرآیند کاشت، داشت و برداشت
[دوره 2، شماره 3، 1399، صفحه 21-28]
گلبرگ
معرفی ماشین برداشت نیمهمکانیزه گلبرگ گلرنگ
[دوره 2، شماره 2، 1399، صفحه 47-50]
گلخانه
مدیریت ضایعات و بقایای محصولات گلخانهای (مطالعه موردی: گلخانه خیار)
[دوره 2، شماره 2، 1399، صفحه 39-46]
گلرنگ
معرفی ماشین برداشت نیمهمکانیزه گلبرگ گلرنگ
[دوره 2، شماره 2، 1399، صفحه 47-50]
گندم
راهکارهای ساده برای کاهش هدررفت گندم در هنگام برداشت
[دوره 2، شماره 3، 1399، صفحه 29-38]
گندم
تعیین افت مفید گندم در مراکز خرید با استفاده از الک جداساز
[دوره 5، شماره 8، 1402، صفحه 22-29]
گندم
میزان ضایعات کمباینهای کاهکوب و معمولی از بعد اقتصادی
[دوره 5، شماره 8، 1402، صفحه 30-38]
گوجهفرنگی
استفاده از نانو دیاکسید تیتانیوم برای افزایش عمر ماندگاری و کاهش ضایعات گوجهفرنگی
[دوره 2، شماره 3، 1399، صفحه 1-6]
ل
لکه دار
کاهش میزان آفلاتوکسین محمولههای پسته با روش جداسازی دانه ها بر اساس شکل ظاهری
[دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 21-30]
م
ماشین برداشت
معرفی ماشین برداشت نیمهمکانیزه گلبرگ گلرنگ
[دوره 2، شماره 2، 1399، صفحه 47-50]
ماندگاری
استفاده از نانو دیاکسید تیتانیوم برای افزایش عمر ماندگاری و کاهش ضایعات گوجهفرنگی
[دوره 2، شماره 3، 1399، صفحه 1-6]
ماهی
راهکارهای کاهش ضایعات و تلفات آبزیان در مرحله صید و نگهداری روی کشتی
[دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 65-73]
ماهیهای پرورشی
استفاده از ضایعات آبزیان پرورشی در تولید غذای سگ خانگی
[دوره 2، شماره 2، 1399، صفحه 25-28]
محیط زیست
کاربرد آزولا در بسترهای کشت گیاهان زینتی
[دوره 2، شماره 2، 1399، صفحه 13-18]
محموله
کاهش میزان آفلاتوکسین محمولههای پسته با روش جداسازی دانه ها بر اساس شکل ظاهری
[دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 21-30]
مدیریت پسماند
تهیه سیلاژ قسمتهای هوایی سیبزمینی برای تغذیه دام
[دوره 5، شماره 9، 1402، صفحه 1-8]
مدیریت ضایعات
مدیریت ضایعات در کشاورزی هوشمند
[دوره 5، شماره 8، 1402، صفحه 48-56]
مدیریت هوشمند
مدیریت ضایعات در کشاورزی هوشمند
[دوره 5، شماره 8، 1402، صفحه 48-56]
مقدار رطوبت
خشککن تونلی آفتابی برای خشککردن خرما
[دوره 4، شماره 6، 1401، صفحه 53-58]
مهار آفات انباری
مهار فیزیکی آفات انباری، بستهبندی و دمای مناسب انبارداری خرمای پیارم
[دوره 2، شماره 2، 1399، صفحه 35-38]
مهندسی بازیافت
بازیافت ضایعات کشاورزی در ایران: کنکاشی آماری پیرامون دو دهه فعالیت
[دوره 5، شماره 9، 1402، صفحه 19-28]
میوه
کاربرد 1- متیل سیکلوپروپن در حفظ کیفیت و کاهش ضایعات انباری میوهها
[دوره 2، شماره 2، 1399، صفحه 7-12]
میوه و سبزی
معرفی و دستورالعمل ساخت سردخانه خورشیدی مجاور باغ یا گلخانه
[دوره 4، شماره 7، 1401، صفحه 1-10]
ن
نان
تولید نان و کیک از آرد ترکیبی گندم و جو بدون پوشینه
[دوره 2، شماره 3، 1399، صفحه 51-56]
نخل خرما
تهیه کمپوست از برگ های خشکیده نخل خرما
[دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 41-46]
نرخ تغذیه
راهکارهای سنجش و کاهش ضایعات گندم در خرمنکوبهای ثابت
[دوره 5، شماره 8، 1402، صفحه 39-47]
نرخ جریان هوا
کاهش ضایعات توتفرنگی با انتخاب جعبه مناسب و پیشخنککاری
[دوره 4، شماره 6، 1401، صفحه 11-18]
نشاسته
استخراج پروتئین از پساب کارخانههای تولید نشاسته از سیبزمینی
[دوره 4، شماره 7، 1401، صفحه 21-28]
نشاسته
تولید پلاستیکهای زیستی از ضایعات سیبزمینی و الیاف خرما
[دوره 4، شماره 7، 1401، صفحه 37-44]
نگهداری
عملیات مناسب برای حفظ کیفیت شیرینبیان صادراتی
[دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 1-10]
نگهداری
نکات ساده و کلیدی در تولید کره بادامزمینی
[دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 29-44]
نگهداری
کاهش ضایعات میوه آلو بخارا در مراحل فرآوری
[دوره 4، شماره 6، 1401، صفحه 19-28]
نگهداری
معرفی و دستورالعمل ساخت سردخانه خورشیدی مجاور باغ یا گلخانه
[دوره 4، شماره 7، 1401، صفحه 1-10]
نگهداری
کاهش ضایعات هندوانه با عملیات مناسب برداشت، بستهبندی و نگهداری
[دوره 4، شماره 7، 1401، صفحه 45-57]
نگهداری
کاهش ضایعات آلبالو در مرحله برداشت و پس از برداشت
[دوره 4، شماره 7، 1401، صفحه 59-68]
نگهداری
تولید، بستهبندی و نگهداری کشمش
[دوره 5، شماره 9، 1402، صفحه 10-18]
نمگیر
کاهش ضایعات دانه پسته حین فرآوری پسته تر
[دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 1-12]
و
ورمی کمپوست
دستورالعمل تهیه چای کمپوست
[دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 47-54]
ه
هدررفت
راهکارهای ساده برای کاهش هدررفت گندم در هنگام برداشت
[دوره 2، شماره 3، 1399، صفحه 29-38]
هیدرولیز آنزیمی
تولید پروتئین هیدرولیز شده از پسماندهای فرآوری آبزیان
[دوره 4، شماره 6، 1401، صفحه 37-44]
هرس
تهیه کمپوست از برگ های خشکیده نخل خرما
[دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 41-46]
هلو
خشککن آفتابی تابش مستقیم قابل کاربرد در مناطق روستایی
[دوره 2، شماره 2، 1399، صفحه 19-24]
هندوانه
کاهش ضایعات هندوانه با عملیات مناسب برداشت، بستهبندی و نگهداری
[دوره 4، شماره 7، 1401، صفحه 45-57]
هوشمندسازی
مدیریت ضایعات در کشاورزی هوشمند
[دوره 5، شماره 8، 1402، صفحه 48-56]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد