نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آبزیان راه‌کارهای کاهش ضایعات و تلفات آبزیان در مرحله صید و نگهداری روی کشتی [دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 65-73]
  • آبزیان تولید پروتئین هیدرولیز شده از پسماندهای فرآوری آبزیان [دوره 4، شماره 6، 1401، صفحه 37-44]
  • آزمون جوانه‌زنی راهکارهای سنجش و کاهش ضایعات گندم در خرمنکوب‌های ثابت [دوره 5، شماره 8، 1402، صفحه 39-47]
  • آزولا کاربرد آزولا در بسترهای کشت گیاهان زینتی [دوره 2، شماره 2، 1399، صفحه 13-18]
  • آسیب فیزیکی راهکارهای کاهش تلفات فیزیکی سیر خشک در مراحل برداشت و پس از برداشت [دوره 4، شماره 6، 1401، صفحه 1-10]
  • آسیب فیزیکی روش‌های تعیین زمان مناسب برداشت میوه زردآلو [دوره 4، شماره 7، 1401، صفحه 11-20]
  • آسیب مکانیکی مدیریت کاهش ضایعات پسته در ماشین‌های پوست‌کن [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 13-20]
  • آسیب مکانیکی راهکارهای سنجش و کاهش ضایعات گندم در خرمنکوب‌های ثابت [دوره 5، شماره 8، 1402، صفحه 39-47]
  • آفلاتوکسین کاهش میزان آفلاتوکسین محموله‌های پسته با روش جداسازی دانه ها بر اساس شکل ظاهری [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 21-30]
  • آلبالو کاهش ضایعات آلبالو در مرحله برداشت و پس از برداشت [دوره 4، شماره 7، 1401، صفحه 59-68]
  • آلوچه خشک کاهش ضایعات آلوچه اصفهان از طریق خشک‌کردن آفتابی [دوره 2، شماره 3، 1399، صفحه 39-44]
  • آلو خشکباری کاهش ضایعات میوه آلو بخارا در مراحل فرآوری [دوره 4، شماره 6، 1401، صفحه 19-28]
  • آلوی سیاه تولید پاستیل از پسماندهای حاصل از پوست‌گیری آلوی سیاه [دوره 5، شماره 9، 1402، صفحه 29-34]
  • آماده‌سازی خشک‌کن تونلی آفتابی برای خشک‌کردن خرما [دوره 4، شماره 6، 1401، صفحه 53-58]
  • آمار توصیفی بازیافت ضایعات کشاورزی در ایران: کنکاشی آماری پیرامون دو دهه فعالیت [دوره 5، شماره 9، 1402، صفحه 19-28]

ا

  • اتاق سرد خورشیدی معرفی و دستورالعمل ساخت سردخانه خورشیدی مجاور باغ یا گلخانه [دوره 4، شماره 7، 1401، صفحه 1-10]
  • ارزیابی اقتصادی میزان ضایعات کمباین‌های کاه‌کوب و معمولی از بعد اقتصادی [دوره 5، شماره 8، 1402، صفحه 30-38]
  • ارزش غذایی دستورالعمل تهیه سرکه از عناب [دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 11-18]
  • استاندارد تعیین افت مفید گندم در مراکز خرید با استفاده از الک جداساز [دوره 5، شماره 8، 1402، صفحه 22-29]
  • استخراج استخراج پروتئین از پساب کارخانه‌های تولید نشاسته از سیب‌زمینی [دوره 4، شماره 7، 1401، صفحه 21-28]
  • اصول به‌باغی راهکارهای کاهش ضایعات خرمای پیارم در مرحله قبل از برداشت [دوره 4، شماره 7، 1401، صفحه 29-36]
  • افت کیفی و کمی راه‌کارهای ساده برای کاهش هدررفت گندم در هنگام برداشت [دوره 2، شماره 3، 1399، صفحه 29-38]
  • افت مفید تعیین افت مفید گندم در مراکز خرید با استفاده از الک جداساز [دوره 5، شماره 8، 1402، صفحه 22-29]
  • الیاف خرما تولید پلاستیک‌های زیستی از ضایعات سیب‌زمینی و الیاف خرما [دوره 4، شماره 7، 1401، صفحه 37-44]
  • التیام‌دهی راهکارهای کاهش تلفات فیزیکی سیر خشک در مراحل برداشت و پس از برداشت [دوره 4، شماره 6، 1401، صفحه 1-10]
  • الک تعیین افت مفید گندم در مراکز خرید با استفاده از الک جداساز [دوره 5، شماره 8، 1402، صفحه 22-29]
  • الک پنسیلوانیا تنظیمات مناسب دستگاه خوراک‌ساز دام برای کاهش ضایعات جیره غذایی دام‌های سنگین [دوره 5، شماره 8، 1402، صفحه 13-21]
  • انار کاهش ضایعات انار با روش پیش‌خنک‌کردن [دوره 2، شماره 3، 1399، صفحه 7-12]
  • انبارداری روش‌های کاهش ضایعات در فرآیند تبدیل شلتوک به برنج سفید در استان اصفهان [دوره 2، شماره 2، 1399، صفحه 1-6]
  • انبارداری مهار فیزیکی آفات انباری، بسته‌بندی‌ و دمای مناسب انبارداری خرمای پیارم [دوره 2، شماره 2، 1399، صفحه 35-38]
  • انبارداری راهکارهای کاهش فساد میکروبی میوه خرما در مراحل قبل و پس از برداشت [دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 19-28]
  • انبارداری سرد کاهش ضایعات میوه کیوی رقم هایوارد در مرحله پس از برداشت [دوره 4، شماره 6، 1401، صفحه 29-36]
  • اینترنت اشیاء مدیریت ضایعات در کشاورزی هوشمند [دوره 5، شماره 8، 1402، صفحه 48-56]
  • انرژی به‌کارگیری خشک‌کن‌های دوار و ایستاده گردشی برای کاهش ضایعات برنج [دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 45-54]
  • انرژی خورشیدی معرفی و دستورالعمل ساخت سردخانه خورشیدی مجاور باغ یا گلخانه [دوره 4، شماره 7، 1401، صفحه 1-10]
  • انگور تولید، بسته‌بندی و نگهداری کشمش [دوره 5، شماره 9، 1402، صفحه 10-18]

ب

  • باغ معرفی و دستورالعمل ساخت سردخانه خورشیدی مجاور باغ یا گلخانه [دوره 4، شماره 7، 1401، صفحه 1-10]
  • باکس پالت کاهش ضایعات سیب درختی با اصلاح روش جمع آوری و انتقال محصول به سردخانه [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 55-62]
  • باگاس تولید بیوکمپوست غنی شده از باگاس نیشکر و کاه و کلش گندم [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 31-40]
  • برداشت افزایش کیفیت گردو با بهبود فرآیند کاشت، داشت و برداشت [دوره 2، شماره 3، 1399، صفحه 21-28]
  • برداشت معرفی روش مناسب برداشت و خشک‌کردن زرشک [دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 55-64]
  • برداشت کاهش ضایعات میوه کیوی رقم هایوارد در مرحله پس از برداشت [دوره 4، شماره 6، 1401، صفحه 29-36]
  • برداشت کاهش ضایعات هندوانه با عملیات مناسب برداشت، بسته‌بندی و نگهداری [دوره 4، شماره 7، 1401، صفحه 45-57]
  • برداشت کاهش ضایعات آلبالو در مرحله برداشت و پس از برداشت [دوره 4، شماره 7، 1401، صفحه 59-68]
  • برداشت خرما راهکارهای کاهش فساد میکروبی میوه خرما در مراحل قبل و پس از برداشت [دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 19-28]
  • برگ خشک تهیه کمپوست از برگ های خشکیده نخل خرما [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 41-46]
  • برنج روش‌های کاهش ضایعات در فرآیند تبدیل شلتوک به برنج سفید در استان اصفهان [دوره 2، شماره 2، 1399، صفحه 1-6]
  • برنج به‌کارگیری خشک‌کن‌های دوار و ایستاده گردشی برای کاهش ضایعات برنج [دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 45-54]
  • بسته‌بندی مهار فیزیکی آفات انباری، بسته‌بندی‌ و دمای مناسب انبارداری خرمای پیارم [دوره 2، شماره 2، 1399، صفحه 35-38]
  • بسته‌بندی عملیات مناسب برای حفظ کیفیت شیرین‌بیان صادراتی [دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 1-10]
  • بسته‌بندی نکات ساده و کلیدی در تولید کره بادام‌زمینی [دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 29-44]
  • بسته‌بندی راهکارهای کاهش تلفات فیزیکی سیر خشک در مراحل برداشت و پس از برداشت [دوره 4، شماره 6، 1401، صفحه 1-10]
  • بسته‌بندی کاهش ضایعات توت‌فرنگی با انتخاب جعبه مناسب و پیش‌خنک‌کاری [دوره 4، شماره 6، 1401، صفحه 11-18]
  • بسته‌بندی کاهش ضایعات میوه آلو بخارا در مراحل فرآوری [دوره 4، شماره 6، 1401، صفحه 19-28]
  • بسته‌بندی کاهش ضایعات میوه کیوی رقم هایوارد در مرحله پس از برداشت [دوره 4، شماره 6، 1401، صفحه 29-36]
  • بسته‌بندی روش‌های تعیین زمان مناسب برداشت میوه زردآلو [دوره 4، شماره 7، 1401، صفحه 11-20]
  • بسته‌بندی کاهش ضایعات هندوانه با عملیات مناسب برداشت، بسته‌بندی و نگهداری [دوره 4، شماره 7، 1401، صفحه 45-57]
  • بسته‌بندی تولید، بسته‌بندی و نگهداری کشمش [دوره 5، شماره 9، 1402، صفحه 10-18]
  • بقایا مدیریت ضایعات و بقایای محصولات گلخانه‌ای (مطالعه موردی: گلخانه خیار) [دوره 2، شماره 2، 1399، صفحه 39-46]
  • بقایای گندم تولید بیوکمپوست غنی شده از باگاس نیشکر و کاه و کلش گندم [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 31-40]
  • بلال‌چین خودگردان کاهش تلفات و ضایعات بذر هیبرید ذرت با ماشین بلال‌چین خودگردان [دوره 2، شماره 2، 1399، صفحه 29-34]
  • بیوکمپوست تولید بیوکمپوست غنی شده از باگاس نیشکر و کاه و کلش گندم [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 31-40]

پ

  • پایانه فرآوری پسته مدیریت کاهش ضایعات پسته در ماشین‌های پوست‌کن [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 13-20]
  • پاستیل تولید پاستیل از پسماندهای حاصل از پوست‌گیری آلوی سیاه [دوره 5، شماره 9، 1402، صفحه 29-34]
  • پرتقال تامسون معرفی روش کنترل شیمیایی پوسیدگی سیاه ناف میوه پرتقال تامسون‌ناول در مازندران [دوره 2، شماره 3، 1399، صفحه 45-50]
  • پروتئین استخراج پروتئین از پساب کارخانه‌های تولید نشاسته از سیب‌زمینی [دوره 4، شماره 7، 1401، صفحه 21-28]
  • پروتئین هیدرولیز شده تولید پروتئین هیدرولیز شده از پسماندهای فرآوری آبزیان [دوره 4، شماره 6، 1401، صفحه 37-44]
  • پساب استخراج پروتئین از پساب کارخانه‌های تولید نشاسته از سیب‌زمینی [دوره 4، شماره 7، 1401، صفحه 21-28]
  • پسته مدیریت کاهش ضایعات پسته در ماشین‌های پوست‌کن [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 13-20]
  • پسته کاهش میزان آفلاتوکسین محموله‌های پسته با روش جداسازی دانه ها بر اساس شکل ظاهری [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 21-30]
  • پسماند بازیافت ضایعات کشاورزی در ایران: کنکاشی آماری پیرامون دو دهه فعالیت [دوره 5، شماره 9، 1402، صفحه 19-28]
  • پسماند تولید پاستیل از پسماندهای حاصل از پوست‌گیری آلوی سیاه [دوره 5، شماره 9، 1402، صفحه 29-34]
  • پسماند زراعی تهیه سیلاژ قسمت‌های هوایی سیب‌زمینی برای تغذیه دام [دوره 5، شماره 9، 1402، صفحه 1-8]
  • پسماندهای آبزیان تولید پروتئین هیدرولیز شده از پسماندهای فرآوری آبزیان [دوره 4، شماره 6، 1401، صفحه 37-44]
  • پیش‌خنک‌کردن کاهش ضایعات انار با روش پیش‌خنک‌کردن [دوره 2، شماره 3، 1399، صفحه 7-12]
  • پیش‌خنک‌کردن کاهش ضایعات توت‌فرنگی با انتخاب جعبه مناسب و پیش‌خنک‌کاری [دوره 4، شماره 6، 1401، صفحه 11-18]
  • پیش‌خنک‌کردن کاهش ضایعات میوه کیوی رقم هایوارد در مرحله پس از برداشت [دوره 4، شماره 6، 1401، صفحه 29-36]
  • پیش‌خنک‌کردن کاهش ضایعات آلبالو در مرحله برداشت و پس از برداشت [دوره 4، شماره 7، 1401، صفحه 59-68]
  • پلاستیک تولید پلاستیک‌های زیستی از ضایعات سیب‌زمینی و الیاف خرما [دوره 4، شماره 7، 1401، صفحه 37-44]
  • پوست تولید پاستیل از پسماندهای حاصل از پوست‌گیری آلوی سیاه [دوره 5، شماره 9، 1402، صفحه 29-34]
  • پوست‌کن کاهش ضایعات دانه پسته حین فرآوری پسته تر [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 1-12]
  • پوست‌کن پیچی مدیریت کاهش ضایعات پسته در ماشین‌های پوست‌کن [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 13-20]
  • پوست‌کن لاستیکی مدیریت کاهش ضایعات پسته در ماشین‌های پوست‌کن [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 13-20]
  • پوسیدگی راهکارهای کاهش فساد میکروبی میوه خرما در مراحل قبل و پس از برداشت [دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 19-28]
  • پوسیدگی سیاه معرفی روش کنترل شیمیایی پوسیدگی سیاه ناف میوه پرتقال تامسون‌ناول در مازندران [دوره 2، شماره 3، 1399، صفحه 45-50]
  • پوسیدگی و ترشیدگی استفاده از انواع پوشش برای پوشش‌دهی خوشه خرما [دوره 5، شماره 8، 1402، صفحه 57-68]
  • پوشش خرما استفاده از انواع پوشش برای پوشش‌دهی خوشه خرما [دوره 5، شماره 8، 1402، صفحه 57-68]
  • پوشش‌دهی راهکارهای کاهش ضایعات خرمای پیارم در مرحله قبل از برداشت [دوره 4، شماره 7، 1401، صفحه 29-36]
  • پوک‌گیر کاهش ضایعات دانه پسته حین فرآوری پسته تر [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 1-12]

ت

  • تبدیل شلتوک روش‌های کاهش ضایعات در فرآیند تبدیل شلتوک به برنج سفید در استان اصفهان [دوره 2، شماره 2، 1399، صفحه 1-6]
  • تخمیر دستورالعمل تهیه سرکه از عناب [دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 11-18]
  • تخمیر استیکی تولید سرکه از خرمای استعمران ضایعاتی [دوره 4، شماره 6، 1401، صفحه 45-52]
  • تخمیر الکلی تولید سرکه از خرمای استعمران ضایعاتی [دوره 4، شماره 6، 1401، صفحه 45-52]
  • ترشیدگی راهکارهای کاهش فساد میکروبی میوه خرما در مراحل قبل و پس از برداشت [دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 19-28]
  • ترمینال ضبط پسته کاهش ضایعات دانه پسته حین فرآوری پسته تر [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 1-12]
  • تغذیه دام تهیه سیلاژ قسمت‌های هوایی سیب‌زمینی برای تغذیه دام [دوره 5، شماره 9، 1402، صفحه 1-8]
  • تکریب تهیه کمپوست از برگ های خشکیده نخل خرما [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 41-46]
  • تلفات کاهش تلفات و ضایعات بذر هیبرید ذرت با ماشین بلال‌چین خودگردان [دوره 2، شماره 2، 1399، صفحه 29-34]
  • تلفات و دورریز کاهش ضایعات هندوانه با عملیات مناسب برداشت، بسته‌بندی و نگهداری [دوره 4، شماره 7، 1401، صفحه 45-57]
  • تندی نکات ساده و کلیدی در تولید کره بادام‌زمینی [دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 29-44]
  • تنک‌کردن راهکارهای کاهش ضایعات خرمای پیارم در مرحله قبل از برداشت [دوره 4، شماره 7، 1401، صفحه 29-36]
  • توت‌فرنگی کاهش ضایعات توت‌فرنگی با انتخاب جعبه مناسب و پیش‌خنک‌کاری [دوره 4، شماره 6، 1401، صفحه 11-18]

ج

  • جابه‌جایی روش‌های تعیین زمان مناسب برداشت میوه زردآلو [دوره 4، شماره 7، 1401، صفحه 11-20]
  • جداسازی کاهش میزان آفلاتوکسین محموله‌های پسته با روش جداسازی دانه ها بر اساس شکل ظاهری [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 21-30]
  • جیره غذایی تنظیمات مناسب دستگاه خوراک‌ساز دام برای کاهش ضایعات جیره غذایی دام‌های سنگین [دوره 5، شماره 8، 1402، صفحه 13-21]
  • جعبه کاهش ضایعات توت‌فرنگی با انتخاب جعبه مناسب و پیش‌خنک‌کاری [دوره 4، شماره 6، 1401، صفحه 11-18]
  • جمع آوری کاهش ضایعات سیب درختی با اصلاح روش جمع آوری و انتقال محصول به سردخانه [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 55-62]
  • جمع‌آوری کاهش ضایعات آلبالو در مرحله برداشت و پس از برداشت [دوره 4، شماره 7، 1401، صفحه 59-68]
  • جوانه‌زنی راهکارهای کاهش تلفات فیزیکی سیر خشک در مراحل برداشت و پس از برداشت [دوره 4، شماره 6، 1401، صفحه 1-10]
  • جو بدون پوشینه تولید نان و کیک از آرد ترکیبی گندم و جو بدون پوشینه [دوره 2، شماره 3، 1399، صفحه 51-56]

چ

  • چای کمپوست دستورالعمل تهیه چای کمپوست [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 47-54]
  • چرخ دستی کاهش ضایعات سیب درختی با اصلاح روش جمع آوری و انتقال محصول به سردخانه [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 55-62]

ح

  • حمل و نقل راهکارهای کاهش تلفات فیزیکی سیر خشک در مراحل برداشت و پس از برداشت [دوره 4، شماره 6، 1401، صفحه 1-10]
  • حمل و نقل کاهش ضایعات میوه کیوی رقم هایوارد در مرحله پس از برداشت [دوره 4، شماره 6، 1401، صفحه 29-36]
  • حمل و نقل کاهش ضایعات هندوانه با عملیات مناسب برداشت، بسته‌بندی و نگهداری [دوره 4، شماره 7، 1401، صفحه 45-57]
  • حوض تر کاهش ضایعات دانه پسته حین فرآوری پسته تر [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 1-12]

خ

  • خیار مدیریت ضایعات و بقایای محصولات گلخانه‌ای (مطالعه موردی: گلخانه خیار) [دوره 2، شماره 2، 1399، صفحه 39-46]
  • خرما راهکارهای کاهش فساد میکروبی میوه خرما در مراحل قبل و پس از برداشت [دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 19-28]
  • خرما خشک‌کن تونلی آفتابی برای خشک‌کردن خرما [دوره 4، شماره 6، 1401، صفحه 53-58]
  • خرما استفاده از انواع پوشش برای پوشش‌دهی خوشه خرما [دوره 5، شماره 8، 1402، صفحه 57-68]
  • خرمای استعمران تولید سرکه از خرمای استعمران ضایعاتی [دوره 4، شماره 6، 1401، صفحه 45-52]
  • خرمای پیارم مهار فیزیکی آفات انباری، بسته‌بندی‌ و دمای مناسب انبارداری خرمای پیارم [دوره 2، شماره 2، 1399، صفحه 35-38]
  • خرمای پیارم راهکارهای کاهش ضایعات خرمای پیارم در مرحله قبل از برداشت [دوره 4، شماره 7، 1401، صفحه 29-36]
  • خرمنکوب ثابت راهکارهای سنجش و کاهش ضایعات گندم در خرمنکوب‌های ثابت [دوره 5، شماره 8، 1402، صفحه 39-47]
  • خشکیدگی خوشه راهکارهای کاهش ضایعات خرمای پیارم در مرحله قبل از برداشت [دوره 4، شماره 7، 1401، صفحه 29-36]
  • خشکیدگی خوشه استفاده از انواع پوشش برای پوشش‌دهی خوشه خرما [دوره 5، شماره 8، 1402، صفحه 57-68]
  • خشک‌کردن معرفی روش مناسب برداشت و خشک‌کردن زرشک [دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 55-64]
  • خشک‌کردن کاهش ضایعات میوه آلو بخارا در مراحل فرآوری [دوره 4، شماره 6، 1401، صفحه 19-28]
  • خشک‌کردن خشک‌کن تونلی آفتابی برای خشک‌کردن خرما [دوره 4، شماره 6، 1401، صفحه 53-58]
  • خشک‌کردن تولید، بسته‌بندی و نگهداری کشمش [دوره 5، شماره 9، 1402، صفحه 10-18]
  • خشک‌کن کاهش ضایعات دانه پسته حین فرآوری پسته تر [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 1-12]
  • خشک‌کن به‌کارگیری خشک‌کن‌های دوار و ایستاده گردشی برای کاهش ضایعات برنج [دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 45-54]
  • خشک‌کن آفتابی خشک‌کن آفتابی تابش مستقیم قابل کاربرد در مناطق روستایی [دوره 2، شماره 2، 1399، صفحه 19-24]
  • خشک‌کن آفتابی کاهش ضایعات آلوچه اصفهان از طریق خشک‌کردن آفتابی [دوره 2، شماره 3، 1399، صفحه 39-44]
  • خشک‌کن تونلی آفتابی خشک‌کن تونلی آفتابی برای خشک‌کردن خرما [دوره 4، شماره 6، 1401، صفحه 53-58]
  • خوشه‌چینی معرفی روش مناسب برداشت و خشک‌کردن زرشک [دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 55-64]

د

  • دی اکسید تیتانیوم استفاده از نانو دی‌اکسید تیتانیوم برای افزایش عمر ماندگاری و کاهش ضایعات گوجه‌فرنگی [دوره 2، شماره 3، 1399، صفحه 1-6]
  • دام سنگین تنظیمات مناسب دستگاه خوراک‌ساز دام برای کاهش ضایعات جیره غذایی دام‌های سنگین [دوره 5، شماره 8، 1402، صفحه 13-21]
  • درآمد خالص میزان ضایعات کمباین‌های کاه‌کوب و معمولی از بعد اقتصادی [دوره 5، شماره 8، 1402، صفحه 30-38]
  • درصد ضایعات میزان ضایعات کمباین‌های کاه‌کوب و معمولی از بعد اقتصادی [دوره 5، شماره 8، 1402، صفحه 30-38]
  • دستگاه خوراک‌ساز دام تنظیمات مناسب دستگاه خوراک‌ساز دام برای کاهش ضایعات جیره غذایی دام‌های سنگین [دوره 5، شماره 8، 1402، صفحه 13-21]

ذ

  • ذرت بذری کاهش تلفات و ضایعات بذر هیبرید ذرت با ماشین بلال‌چین خودگردان [دوره 2، شماره 2، 1399، صفحه 29-34]

ر

  • ریزش راه‌کارهای ساده برای کاهش هدررفت گندم در هنگام برداشت [دوره 2، شماره 3، 1399، صفحه 29-38]

ز

  • زباله مدیریت ضایعات در کشاورزی هوشمند [دوره 5، شماره 8، 1402، صفحه 48-56]
  • زیتون روش‌های مناسب برداشت و نگهداری میوه زیتون [دوره 2، شماره 3، 1399، صفحه 13-20]
  • زردآلو خشک‌کن آفتابی تابش مستقیم قابل کاربرد در مناطق روستایی [دوره 2، شماره 2، 1399، صفحه 19-24]
  • زردآلو روش‌های تعیین زمان مناسب برداشت میوه زردآلو [دوره 4، شماره 7، 1401، صفحه 11-20]
  • زرشک معرفی روش مناسب برداشت و خشک‌کردن زرشک [دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 55-64]
  • زمان مناسب برداشت روش‌های تعیین زمان مناسب برداشت میوه زردآلو [دوره 4، شماره 7، 1401، صفحه 11-20]

س

  • سیب کاهش ضایعات سیب درختی با اصلاح روش جمع آوری و انتقال محصول به سردخانه [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 55-62]
  • سیب‌زمینی استخراج پروتئین از پساب کارخانه‌های تولید نشاسته از سیب‌زمینی [دوره 4، شماره 7، 1401، صفحه 21-28]
  • سیب‌زمینی تولید پلاستیک‌های زیستی از ضایعات سیب‌زمینی و الیاف خرما [دوره 4، شماره 7، 1401، صفحه 37-44]
  • سیر راهکارهای کاهش تلفات فیزیکی سیر خشک در مراحل برداشت و پس از برداشت [دوره 4، شماره 6، 1401، صفحه 1-10]
  • سردخانه کاهش ضایعات سیب درختی با اصلاح روش جمع آوری و انتقال محصول به سردخانه [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 55-62]
  • سرعت خشک‌شدن کاهش ضایعات آلوچه اصفهان از طریق خشک‌کردن آفتابی [دوره 2، شماره 3، 1399، صفحه 39-44]
  • سرکه دستورالعمل تهیه سرکه از عناب [دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 11-18]
  • سرکه تولید سرکه از خرمای استعمران ضایعاتی [دوره 4، شماره 6، 1401، صفحه 45-52]
  • سیلو تعیین افت مفید گندم در مراکز خرید با استفاده از الک جداساز [دوره 5، شماره 8، 1402، صفحه 22-29]
  • سیلوکردن تهیه سیلاژ قسمت‌های هوایی سیب‌زمینی برای تغذیه دام [دوره 5، شماره 9، 1402، صفحه 1-8]
  • سینی کاهش ضایعات توت‌فرنگی با انتخاب جعبه مناسب و پیش‌خنک‌کاری [دوره 4، شماره 6، 1401، صفحه 11-18]
  • سوخت و انرژی بازیافت ضایعات کشاورزی در ایران: کنکاشی آماری پیرامون دو دهه فعالیت [دوره 5، شماره 9، 1402، صفحه 19-28]

ش

  • شاخص رسیدگی روش‌های تعیین زمان مناسب برداشت میوه زردآلو [دوره 4، شماره 7، 1401، صفحه 11-20]
  • شاخه‌بر معرفی روش مناسب برداشت و خشک‌کردن زرشک [دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 55-64]
  • شاخ و برگ تر تهیه سیلاژ قسمت‌های هوایی سیب‌زمینی برای تغذیه دام [دوره 5، شماره 9، 1402، صفحه 1-8]
  • شرایط نگهداری پس از برداشت روش‌های مناسب برداشت و نگهداری میوه زیتون [دوره 2، شماره 3، 1399، صفحه 13-20]
  • شیرین‌بیان عملیات مناسب برای حفظ کیفیت شیرین‌بیان صادراتی [دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 1-10]
  • شکستگی به‌کارگیری خشک‌کن‌های دوار و ایستاده گردشی برای کاهش ضایعات برنج [دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 45-54]
  • شکل ظاهری کاهش میزان آفلاتوکسین محموله‌های پسته با روش جداسازی دانه ها بر اساس شکل ظاهری [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 21-30]
  • شیلات راه‌کارهای کاهش ضایعات و تلفات آبزیان در مرحله صید و نگهداری روی کشتی [دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 65-73]
  • شلتوک به‌کارگیری خشک‌کن‌های دوار و ایستاده گردشی برای کاهش ضایعات برنج [دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 45-54]

ص

  • صادرات عملیات مناسب برای حفظ کیفیت شیرین‌بیان صادراتی [دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 1-10]
  • صید راه‌کارهای کاهش ضایعات و تلفات آبزیان در مرحله صید و نگهداری روی کشتی [دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 65-73]
  • صفحه‌های جاذب خشک‌کن آفتابی تابش مستقیم قابل کاربرد در مناطق روستایی [دوره 2، شماره 2، 1399، صفحه 19-24]

ض

  • ضایعات روش‌های کاهش ضایعات در فرآیند تبدیل شلتوک به برنج سفید در استان اصفهان [دوره 2، شماره 2، 1399، صفحه 1-6]
  • ضایعات کاربرد 1- متیل سیکلوپروپن در حفظ کیفیت و کاهش ضایعات انباری میوه‌ها [دوره 2، شماره 2، 1399، صفحه 7-12]
  • ضایعات مدیریت ضایعات و بقایای محصولات گلخانه‌ای (مطالعه موردی: گلخانه خیار) [دوره 2، شماره 2، 1399، صفحه 39-46]
  • ضایعات استفاده از نانو دی‌اکسید تیتانیوم برای افزایش عمر ماندگاری و کاهش ضایعات گوجه‌فرنگی [دوره 2، شماره 3، 1399، صفحه 1-6]
  • ضایعات تهیه کمپوست از برگ های خشکیده نخل خرما [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 41-46]
  • ضایعات کاهش ضایعات سیب درختی با اصلاح روش جمع آوری و انتقال محصول به سردخانه [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 55-62]
  • ضایعات به‌کارگیری خشک‌کن‌های دوار و ایستاده گردشی برای کاهش ضایعات برنج [دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 45-54]
  • ضایعات معرفی روش مناسب برداشت و خشک‌کردن زرشک [دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 55-64]
  • ضایعات راه‌کارهای کاهش ضایعات و تلفات آبزیان در مرحله صید و نگهداری روی کشتی [دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 65-73]
  • ضایعات کاهش ضایعات میوه آلو بخارا در مراحل فرآوری [دوره 4، شماره 6، 1401، صفحه 19-28]
  • ضایعات تولید سرکه از خرمای استعمران ضایعاتی [دوره 4، شماره 6، 1401، صفحه 45-52]
  • ضایعات معرفی و دستورالعمل ساخت سردخانه خورشیدی مجاور باغ یا گلخانه [دوره 4، شماره 7، 1401، صفحه 1-10]
  • ضایعات راهکارهای کاهش ضایعات خرمای پیارم در مرحله قبل از برداشت [دوره 4، شماره 7، 1401، صفحه 29-36]
  • ضایعات تولید پلاستیک‌های زیستی از ضایعات سیب‌زمینی و الیاف خرما [دوره 4، شماره 7، 1401، صفحه 37-44]
  • ضایعات استفاده از انواع پوشش برای پوشش‌دهی خوشه خرما [دوره 5، شماره 8، 1402، صفحه 57-68]
  • ضایعات پسته مدیریت کاهش ضایعات پسته در ماشین‌های پوست‌کن [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 13-20]
  • ضایعات خرما خشک‌کن تونلی آفتابی برای خشک‌کردن خرما [دوره 4، شماره 6، 1401، صفحه 53-58]
  • ضایعات کشاورزی تولید بیوکمپوست غنی شده از باگاس نیشکر و کاه و کلش گندم [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 31-40]
  • ضایعات کشاورزی دستورالعمل تهیه چای کمپوست [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 47-54]
  • ضایعات کشاورزی مدیریت ضایعات در کشاورزی هوشمند [دوره 5، شماره 8، 1402، صفحه 48-56]
  • ضایعات کشاورزی بازیافت ضایعات کشاورزی در ایران: کنکاشی آماری پیرامون دو دهه فعالیت [دوره 5، شماره 9، 1402، صفحه 19-28]
  • ضایعات گندم راهکارهای سنجش و کاهش ضایعات گندم در خرمنکوب‌های ثابت [دوره 5، شماره 8، 1402، صفحه 39-47]
  • ضایعات ماهی استفاده از ضایعات آبزیان پرورشی در تولید غذای سگ خانگی [دوره 2، شماره 2، 1399، صفحه 25-28]
  • ضایعات مراکز خرید تعیین افت مفید گندم در مراکز خرید با استفاده از الک جداساز [دوره 5، شماره 8، 1402، صفحه 22-29]
  • ضدعفونی تولید، بسته‌بندی و نگهداری کشمش [دوره 5، شماره 9، 1402، صفحه 10-18]

ع

  • علوفه سیب‌زمینی تهیه سیلاژ قسمت‌های هوایی سیب‌زمینی برای تغذیه دام [دوره 5، شماره 9، 1402، صفحه 1-8]
  • عناب دستورالعمل تهیه سرکه از عناب [دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 11-18]

غ

  • غذای حیوان‌های خانگی استفاده از ضایعات آبزیان پرورشی در تولید غذای سگ خانگی [دوره 2، شماره 2، 1399، صفحه 25-28]
  • غنی سازی تولید بیوکمپوست غنی شده از باگاس نیشکر و کاه و کلش گندم [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 31-40]

ف

  • فرآوری عملیات مناسب برای حفظ کیفیت شیرین‌بیان صادراتی [دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 1-10]
  • فرآوری دستورالعمل تهیه سرکه از عناب [دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 11-18]
  • فرآوری کاهش ضایعات میوه آلو بخارا در مراحل فرآوری [دوره 4، شماره 6، 1401، صفحه 19-28]
  • فرآوری تولید پروتئین هیدرولیز شده از پسماندهای فرآوری آبزیان [دوره 4، شماره 6، 1401، صفحه 37-44]
  • فرآوری تولید سرکه از خرمای استعمران ضایعاتی [دوره 4، شماره 6، 1401، صفحه 45-52]
  • فرآوری تولید پاستیل از پسماندهای حاصل از پوست‌گیری آلوی سیاه [دوره 5، شماره 9، 1402، صفحه 29-34]
  • فرآورده جدید تولید پاستیل از پسماندهای حاصل از پوست‌گیری آلوی سیاه [دوره 5، شماره 9، 1402، صفحه 29-34]
  • فساد نکات ساده و کلیدی در تولید کره بادام‌زمینی [دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 29-44]
  • فساد میکروبی راهکارهای کاهش فساد میکروبی میوه خرما در مراحل قبل و پس از برداشت [دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 19-28]
  • فعال کننده قارچی تولید بیوکمپوست غنی شده از باگاس نیشکر و کاه و کلش گندم [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 31-40]

ق

  • قارچ‌کش معرفی روش کنترل شیمیایی پوسیدگی سیاه ناف میوه پرتقال تامسون‌ناول در مازندران [دوره 2، شماره 3، 1399، صفحه 45-50]

ک

  • کاشت افزایش کیفیت گردو با بهبود فرآیند کاشت، داشت و برداشت [دوره 2، شماره 3، 1399، صفحه 21-28]
  • کاهش خسارت استفاده از انواع پوشش برای پوشش‌دهی خوشه خرما [دوره 5، شماره 8، 1402، صفحه 57-68]
  • کاهش زائدات تولید پروتئین هیدرولیز شده از پسماندهای فرآوری آبزیان [دوره 4، شماره 6، 1401، صفحه 37-44]
  • کاهش ضایعات کاهش ضایعات انار با روش پیش‌خنک‌کردن [دوره 2، شماره 3، 1399، صفحه 7-12]
  • کاهش ضایعات کاهش ضایعات آلبالو در مرحله برداشت و پس از برداشت [دوره 4، شماره 7، 1401، صفحه 59-68]
  • کاهش ضایعات تنظیمات مناسب دستگاه خوراک‌ساز دام برای کاهش ضایعات جیره غذایی دام‌های سنگین [دوره 5، شماره 8، 1402، صفحه 13-21]
  • کربوکسی‌متیل‌سلولز استخراج پروتئین از پساب کارخانه‌های تولید نشاسته از سیب‌زمینی [دوره 4، شماره 7، 1401، صفحه 21-28]
  • کره بادام ‌زمینی نکات ساده و کلیدی در تولید کره بادام‌زمینی [دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 29-44]
  • کره‌گیری نکات ساده و کلیدی در تولید کره بادام‌زمینی [دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 29-44]
  • کشاورزی ارگانیک دستورالعمل تهیه چای کمپوست [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 47-54]
  • کشتی راه‌کارهای کاهش ضایعات و تلفات آبزیان در مرحله صید و نگهداری روی کشتی [دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 65-73]
  • کشمش تولید، بسته‌بندی و نگهداری کشمش [دوره 5، شماره 9، 1402، صفحه 10-18]
  • کیفیت افزایش کیفیت گردو با بهبود فرآیند کاشت، داشت و برداشت [دوره 2، شماره 3، 1399، صفحه 21-28]
  • کیفیت دستورالعمل تهیه سرکه از عناب [دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 11-18]
  • کیفیت بذر راهکارهای سنجش و کاهش ضایعات گندم در خرمنکوب‌های ثابت [دوره 5، شماره 8، 1402، صفحه 39-47]
  • کیک تولید نان و کیک از آرد ترکیبی گندم و جو بدون پوشینه [دوره 2، شماره 3، 1399، صفحه 51-56]
  • کمباین راه‌کارهای ساده برای کاهش هدررفت گندم در هنگام برداشت [دوره 2، شماره 3، 1399، صفحه 29-38]
  • کمباین کاه‌کوب میزان ضایعات کمباین‌های کاه‌کوب و معمولی از بعد اقتصادی [دوره 5، شماره 8، 1402، صفحه 30-38]
  • کمباین معمولی میزان ضایعات کمباین‌های کاه‌کوب و معمولی از بعد اقتصادی [دوره 5، شماره 8، 1402، صفحه 30-38]
  • کمپوست تهیه کمپوست از برگ های خشکیده نخل خرما [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 41-46]
  • کنترل کیفیت تنظیمات مناسب دستگاه خوراک‌ساز دام برای کاهش ضایعات جیره غذایی دام‌های سنگین [دوره 5، شماره 8، 1402، صفحه 13-21]
  • کیوی کاهش ضایعات میوه کیوی رقم هایوارد در مرحله پس از برداشت [دوره 4، شماره 6، 1401، صفحه 29-36]
  • کود زیستی دستورالعمل تهیه چای کمپوست [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 47-54]
  • کود سبز کاربرد آزولا در بسترهای کشت گیاهان زینتی [دوره 2، شماره 2، 1399، صفحه 13-18]
  • کود مایع دستورالعمل تهیه چای کمپوست [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 47-54]
  • کود و کمپوست بازیافت ضایعات کشاورزی در ایران: کنکاشی آماری پیرامون دو دهه فعالیت [دوره 5، شماره 9، 1402، صفحه 19-28]

گ

  • گیاه دارویی عملیات مناسب برای حفظ کیفیت شیرین‌بیان صادراتی [دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 1-10]
  • گردو افزایش کیفیت گردو با بهبود فرآیند کاشت، داشت و برداشت [دوره 2، شماره 3، 1399، صفحه 21-28]
  • گلبرگ معرفی ماشین برداشت نیمه‌مکانیزه گلبرگ گلرنگ [دوره 2، شماره 2، 1399، صفحه 47-50]
  • گلخانه مدیریت ضایعات و بقایای محصولات گلخانه‌ای (مطالعه موردی: گلخانه خیار) [دوره 2، شماره 2، 1399، صفحه 39-46]
  • گلرنگ معرفی ماشین برداشت نیمه‌مکانیزه گلبرگ گلرنگ [دوره 2، شماره 2، 1399، صفحه 47-50]
  • گندم راه‌کارهای ساده برای کاهش هدررفت گندم در هنگام برداشت [دوره 2، شماره 3، 1399، صفحه 29-38]
  • گندم تعیین افت مفید گندم در مراکز خرید با استفاده از الک جداساز [دوره 5، شماره 8، 1402، صفحه 22-29]
  • گندم میزان ضایعات کمباین‌های کاه‌کوب و معمولی از بعد اقتصادی [دوره 5، شماره 8، 1402، صفحه 30-38]
  • گوجه‌فرنگی استفاده از نانو دی‌اکسید تیتانیوم برای افزایش عمر ماندگاری و کاهش ضایعات گوجه‌فرنگی [دوره 2، شماره 3، 1399، صفحه 1-6]

ل

  • لکه دار کاهش میزان آفلاتوکسین محموله‌های پسته با روش جداسازی دانه ها بر اساس شکل ظاهری [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 21-30]

م

  • ماشین برداشت معرفی ماشین برداشت نیمه‌مکانیزه گلبرگ گلرنگ [دوره 2، شماره 2، 1399، صفحه 47-50]
  • ماندگاری استفاده از نانو دی‌اکسید تیتانیوم برای افزایش عمر ماندگاری و کاهش ضایعات گوجه‌فرنگی [دوره 2، شماره 3، 1399، صفحه 1-6]
  • ماهی راه‌کارهای کاهش ضایعات و تلفات آبزیان در مرحله صید و نگهداری روی کشتی [دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 65-73]
  • ماهی‌های پرورشی استفاده از ضایعات آبزیان پرورشی در تولید غذای سگ خانگی [دوره 2، شماره 2، 1399، صفحه 25-28]
  • محیط زیست کاربرد آزولا در بسترهای کشت گیاهان زینتی [دوره 2، شماره 2، 1399، صفحه 13-18]
  • محموله کاهش میزان آفلاتوکسین محموله‌های پسته با روش جداسازی دانه ها بر اساس شکل ظاهری [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 21-30]
  • مدیریت پسماند تهیه سیلاژ قسمت‌های هوایی سیب‌زمینی برای تغذیه دام [دوره 5، شماره 9، 1402، صفحه 1-8]
  • مدیریت ضایعات مدیریت ضایعات در کشاورزی هوشمند [دوره 5، شماره 8، 1402، صفحه 48-56]
  • مدیریت هوشمند مدیریت ضایعات در کشاورزی هوشمند [دوره 5، شماره 8، 1402، صفحه 48-56]
  • مقدار رطوبت خشک‌کن تونلی آفتابی برای خشک‌کردن خرما [دوره 4، شماره 6، 1401، صفحه 53-58]
  • مهار آفات انباری مهار فیزیکی آفات انباری، بسته‌بندی‌ و دمای مناسب انبارداری خرمای پیارم [دوره 2، شماره 2، 1399، صفحه 35-38]
  • مهندسی بازیافت بازیافت ضایعات کشاورزی در ایران: کنکاشی آماری پیرامون دو دهه فعالیت [دوره 5، شماره 9، 1402، صفحه 19-28]
  • میوه‌ کاربرد 1- متیل سیکلوپروپن در حفظ کیفیت و کاهش ضایعات انباری میوه‌ها [دوره 2، شماره 2، 1399، صفحه 7-12]
  • میوه و سبزی معرفی و دستورالعمل ساخت سردخانه خورشیدی مجاور باغ یا گلخانه [دوره 4، شماره 7، 1401، صفحه 1-10]

ن

  • نان تولید نان و کیک از آرد ترکیبی گندم و جو بدون پوشینه [دوره 2، شماره 3، 1399، صفحه 51-56]
  • نخل خرما تهیه کمپوست از برگ های خشکیده نخل خرما [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 41-46]
  • نرخ تغذیه راهکارهای سنجش و کاهش ضایعات گندم در خرمنکوب‌های ثابت [دوره 5، شماره 8، 1402، صفحه 39-47]
  • نرخ جریان هوا کاهش ضایعات توت‌فرنگی با انتخاب جعبه مناسب و پیش‌خنک‌کاری [دوره 4، شماره 6، 1401، صفحه 11-18]
  • نشاسته استخراج پروتئین از پساب کارخانه‌های تولید نشاسته از سیب‌زمینی [دوره 4، شماره 7، 1401، صفحه 21-28]
  • نشاسته تولید پلاستیک‌های زیستی از ضایعات سیب‌زمینی و الیاف خرما [دوره 4، شماره 7، 1401، صفحه 37-44]
  • نگهداری عملیات مناسب برای حفظ کیفیت شیرین‌بیان صادراتی [دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 1-10]
  • نگهداری نکات ساده و کلیدی در تولید کره بادام‌زمینی [دوره 3، شماره 5، 1400، صفحه 29-44]
  • نگهداری کاهش ضایعات میوه آلو بخارا در مراحل فرآوری [دوره 4، شماره 6، 1401، صفحه 19-28]
  • نگهداری معرفی و دستورالعمل ساخت سردخانه خورشیدی مجاور باغ یا گلخانه [دوره 4، شماره 7، 1401، صفحه 1-10]
  • نگهداری کاهش ضایعات هندوانه با عملیات مناسب برداشت، بسته‌بندی و نگهداری [دوره 4، شماره 7، 1401، صفحه 45-57]
  • نگهداری کاهش ضایعات آلبالو در مرحله برداشت و پس از برداشت [دوره 4، شماره 7، 1401، صفحه 59-68]
  • نگهداری تولید، بسته‌بندی و نگهداری کشمش [دوره 5، شماره 9، 1402، صفحه 10-18]
  • نم‌گیر کاهش ضایعات دانه پسته حین فرآوری پسته تر [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 1-12]

و

  • ورمی کمپوست دستورالعمل تهیه چای کمپوست [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 47-54]

ه

  • هدررفت راه‌کارهای ساده برای کاهش هدررفت گندم در هنگام برداشت [دوره 2، شماره 3، 1399، صفحه 29-38]
  • هیدرولیز آنزیمی تولید پروتئین هیدرولیز شده از پسماندهای فرآوری آبزیان [دوره 4، شماره 6، 1401، صفحه 37-44]
  • هرس تهیه کمپوست از برگ های خشکیده نخل خرما [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 41-46]
  • هلو خشک‌کن آفتابی تابش مستقیم قابل کاربرد در مناطق روستایی [دوره 2، شماره 2، 1399، صفحه 19-24]
  • هندوانه کاهش ضایعات هندوانه با عملیات مناسب برداشت، بسته‌بندی و نگهداری [دوره 4، شماره 7، 1401، صفحه 45-57]
  • هوشمند‌سازی مدیریت ضایعات در کشاورزی هوشمند [دوره 5، شماره 8، 1402، صفحه 48-56]